© Dieter Hartwig
Julian Weber

sight seeing

De angst voor onzichtbaarheid is prominent in onze gedigitaliseerde wereld. De invloed van mensen is daarentegen recent meer dan zichtbaar geworden, zodat de mensheid zelf een geologische kracht is geworden. Dit standpunt wordt gebruikt om het antropocentrische perspectief te destabiliseren en onderzoek te doen naar de kwetsbaarheid van een multidimensionale lichamelijkheid.

In sight seeing woont een figuur in een witte, eendimensionale wereld, op zoek naar verstrooiing en zijn/haar eigen oorsprong. In deze ruimte die het midden houdt tussen een theatrale kooi, het bureaublad van een computer en een stripverhaal laveert sight seeing tussen het humane en het onmenselijke. In dialoog met muzikant Lynn Suemitsu, vestigt Julian Weber een tijdelijke leefruimte, die de toeschouwer uitnodigt om aan ‘sight seeing’ te doen.

Choreografie, dans, podium
Julian Weber
Muziek, performance
Lynn Suemitsu
Podium
Jonas Maria Droste
Licht
Emilio Cordero Checa
Comic, Performance
Pierre Marie Besse
Performance
Olivia McGregor
Kostuums
Don Aretino
Productie, outside eye
David Eckelmann
Productie
Juan Gabriel Harcha
Steun van
Hauptstadtkulturfonds
Coproductie
workspacebrussels/Life Long Burning with support by the European Culture Programme and Tanzfabrik Berlin in the frame of apap – Performing Europe 2020, co-funded by the Creative Europe Programme of the European Union
  • za 16 nov.
  • 21:00 - 22:10
Afgelopen

Locatie

STUK Studio

Prijs

Basis €10 • Reductie €6

Duur

70'